Om oss
Vår historia & Medarbetare

Daleko grundades i oktober 2007 av Erica Andersson. De första 3 åren bedrevs verksamheten på kvällar & helger, eftersom Erica hade en heltidsanställning på en annan byrå.

2010 erbjuds Erica att köpa en del av byrån som hon arbetar på. Trots att hon visste att det skulle krävas mycket tid och energi av henne, och att lönen skulle bli sämre, valde hon att gå från att vara anställd till att bli egenföretagare. Möjligheten att få driva och utveckla ett eget företag lockade mer än pengar och gav mer tillfredställelse än en anställning.

Även Ericas tidigare kollega, Christina Klaar, följde med henne och blev anställd i Daleko. I några år var det Erica & Christina som arbetade på Daleko. Hösten 2014 utökades arbetsstyrkan med en ½-tidstjänst och Christine Olsson kommer till oss.

Våren 2018 går Christina i pension, men fortsätter att finnas som en extra resurs i form av timvikarie när behov finns. Eva Stigsdotter Eriksson träder då in i Christinas ställe på heltid. 2019 börjar Helena Sundin istället för Eva.


Vi på Daleko

Grundare & Ägare

Erica Andersson

erica@daleko.se

Redovisningskonsult

Christine Olsson

christine@daleko.se